Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Riel tweede op Militaire Wereld Spelen
Nieuws

Van Riel tweede op Militaire Wereld Spelen

Marten Van Riel Zuid-Korea

Marten Van Riel heeft voor een knalprestatie gezorgd tijdens de Militaire Wereld Spelen in Zuid-Korea. Onze jonge landgenoot liet dit seizoen al een paar keer zien dat hij stilaan aansluiting vindt bij de absolute wereldtop op de olympische afstand. Zaterdagmiddag plaatselijke tijd, terwijl het in Hawaii nog vrijdagavond was en in België al zaterdagochtend, werd Marten knap tweede te midden een sterk internationaal deelnemersveld.

Militaire ploeg ZUid-Korea

Marten werd in 1u49’32 tweede op 21 seconden van de Franse winnaar Pierre Le Corre. Naast het zilver voor Marten was er ook een bijzonder knappe vierde plaats voor Simon De Cuyper. Samen met de 23ste plaats van Thomas Jurgens en de 41ste van Bart Borghs was deze prestatie goed voor opnieuw een bronzen medaille in het landenklassement voor de Belgische militaire ploeg. Het  goud ging naar Zuid-Korea, het zilver was voor Brazilië.

Korea militair