Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
70.3 Ironman Turkije in beeld
Nieuws

70.3 Ironman Turkije in beeld

De Nederlandse broers Omar en Milan Brons zijn in België vooral bekend vanuit de T3 Series waar ze deel uitmaken van het Deluplast-Alphawoolf team. In de 70.3 Ironman van Gloria in Turkije maakten de twee hun debuut. In Belek, bij Antalya, stond er geen maat op Frederik Van Lierde, zoals je goed kan zien in dit filmpje, maar Omar en Milan trokken goed hun streng. In de halve marathon betaalden de twee broers nog wat leergeld op de lange afstand, maar het resultaat was veelbelovend. “Een debuut op de 70.3 Ironman om trots op te zijn,” liet Omar weten. “Ik werd 19de prof in 4u15’47. Wat is dit zwaar, niet normaal,” aldus Omar. Ook broer Milan deed het uitstekend én ze werden alle twee nog eens mooi vernoemd door speaker Paul Kaye. U ziet het allemaal in deze speciale Bronzenbeeld, het videokanaal van de broers, wat hopelijk volgend seizoen een vervolg krijgt.

Omar Frederik Milan Turkije