Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Transfernieuws: Muys out, Verdonck in
Nieuws

Transfernieuws: Muys out, Verdonck in

Christine Verdonck l eaudheure
Christine Verdonck tijdens het BK in l’Eau d’Heure (foto: Katrien Decru)

Christine Verdonck houdt wel van verrassingen de laatste tijd. Een paar weken nadat ze haar zwangerschap aankondigde, maakte de Trinity-atlete dit weekend bekend dat ze na haar zwangerschap de overstap maakt naar Atriac. Die halen dus na Sara Van de Vel opnieuw een grote vis binnen. Ook bij de mannen is Atriac blijkbaar actief op de transfermarkt, maar we hebben nog geen bevestiging van namen gekregen. Wel kregen we te horen dat Lore Muys vertrekt bij de club uit Antwerpen.

Lore is één van de atleetjes uit de eigen jeugdwerking, maar volgend seizoen komt ze uit voor het Zamaro Triper4mance team. Die blijven de kaart van beloftevolle en jeugdige atleten trekken. Nu Jessica Verlinden zich meer op het wielrennen lijkt te richten, is Lore Muys zeker een welkome aanvulling bij het jonge team. Ook topzwemster Margot Moerman is volgend seizoen in de blauw-wit-rode kleuren van het Kempische Triatlon Team te zien. De partner van Adam Lambrechts, die in 2015 al de overstap maakte naar Zamaro Triper4mance, richt zich volledig op triatlon in 2016.