Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
2016 Cannondale modellen bij BAIK in Nossegem
Gear

2016 Cannondale modellen bij BAIK in Nossegem

BAIK winkel

BAIK, de Cannondale Concept en Triathlon Store in Nossegem (Zaventem), bestaat vijf jaar en dat wordt dit weekend uitgebreid gevierd tijdens twee opendeurdagen. Zaterdag 12 december ben je tussen 10 en 18 u. welkom en zondag kan je er vanaf 12 tot 18 u. terecht om er kennis te maken met de nieuwe Cannondale modellen voor 2016. Maar er zijn ook interessante koopjes te scoren, met kortingen tot 30% op de stockmodellen van 2015.

Naast Cannondale fietsen vind je er ook een uitgebreid gamma aan triatlonkleding, accessoires, voeding en zo veel meer. Of je kan ook een gezellige babbel slaan met Yolanda, Dries en Stefan. Wij nemen alvast een dikke stift mee om op Yolanda’s gips te tekenen ­čśë nadat ze vorige week bij een valpartij met de MTB een barstje in haar elleboog opliep. De sportievelingen kunnen zondagochtend Charles Leduc (van ETZA, de Zaventemse triatlonclub die gesponsord wordt door BAIK) vergezellen op een mountainbiketochtje. Afspraak bij BAIK om 9 u.

Yolanda Witteveen gips

Je vindt BAIK aan de Mechelsesteenweg 446 in Nossegem (vlakbij de afrit Steenokkerzeel van de E40 Leuven-Brussel).