Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Parcours liegt niet in Seneffe
Multisports

Parcours liegt niet in Seneffe

Niki Devoldere Seneffe mtb

De Enfear cross duatlon in Seneffe trekt elk jaar een vrij groot deelnemersveld aan, waaronder ook heel wat Vlamingen. Twee van hen speelden een hoofdrol in de zeer technische offroad wedstrijd. Met 4,8 km trailrun, 23 km mountainbiken en opnieuw 2,2 km trailrun kregen de deelnemers een pittig parcours, met veel technische secties. De tijden logen er dan ook niet om.

Tim Vijverman ging samen met Robin Tournant in de aanval tijdens het eerste lopen en ook in het eerste deel van het mountainbike parcours bleven de twee leiders samen. Daarna slaagde Tournant er in om een klein gat te slaan en die voorsprong stond hij niet meer af. Tim Vijverman werd tweede en Niki Devoldere eindigde als derde. In de top-10 vonden we ook nog Joeri Deleebeeck terug.

Seneffe podium

Bij de dames lag de wedstrijd al tijdens de eerste loopkilometers in een definitieve plooi. Veronique Platteeuw pakte al een paar minuten voorsprong en diepte de kloof in het mountainbiken steeds verder uit op Julie Debock. Veronique won vlot, voor Julie.

uitslagSeneffe