Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Comeback van Bruce? – TRIvia 3
Nieuws

Comeback van Bruce? – TRIvia 3

 

Bruno Clerbout Ironteam

Respect… diep respect zelfs… voor alle (tri-)atleten die in deze regenachtige dagen toch de loopschoenen aantrekken en gaan trainen. En al helemaal tonnen respect als dat zowat voor de eerste keer in 22 maanden is… Want laten we het in deze TRIvia maar eens hebben over Bruno Clerbout. Overigens is dit regenweer de ideale voorbereiding op het weekend in Stein. Daar bidden ze elk jaar om goed weer, maar de traditie vereist dat de Limburgse wegen er dan toch altijd nat bij liggen. Veel betere omstandigheden in Lanzarote waar de BMC-Etixx bende deze week ‘at full strength’ aan hun stage bezig is…

Maar eerst dus het grote nieuws. Ons oog viel namelijk op een bijzondere tweet van één van de vroegere ploegmaats van Sofie Goos en Bart Aernouts. Bruno Claerbout laat na een lange periode weer eens van zich horen. Blijkbaar is Bruce klaar voor een comeback:

Wim De Doncker nodigde hem meteen uit voor de UrbanTriSports 3Series:

111 in Stein

Flyer Stein

Er is blijkbaar veel animo voor de twee nieuwe triatlons in Geraardsbergen, getuige de vele likes en retweets op de social media na de officiële aankondiging van een sprint en een lange afstand op de Muur. Sportevents liet ons ook weten dat de 111 van Bilzen volledig uitverkocht is. Van de 500 deelnemers komt 40% uit Nederland. Zowel Nederlanders als Belgen die niet ingeschreven geraakten, kunnen op zaterdag 18 juni kiezen voor een andere 111. In Stein, in de Limburgse “Dutch Mountains”, krijgen de liefhebbers van het betere fietswerk nu naast de traditionele halve triatlon op zondag (de Ocean Lava) nu ook een 111 op zaterdag voorgeschoteld. Meer info op de website van Stein.

Sofie Goos is er ook bij

BMC-Etixx team 2016

Dinsdag is ook Sofie Goos aangekomen op Lanzarote om er in Sands Beach het nieuwe BMC-Etixx team te vervolledigen op hun jaarlijkse stage. En dus volgde deze week de eerste foto’s van het team met van links naar rechts David McNamee, Bart Aernouts, Sofie Goos, Helle Frederiksen, Romain Guillaume, Will Clarke, Liz Blatchford en Ronnie Schildknecht.

Bijscholing zwemtrainers

Op zondag 24 januari organiseert de VTDL een bijscholing voor zwemtrainers. De lessen zijn gericht op de jeugdtrainers, in het teken van de begeleiding van jeugdatleetjes van zes tot tien jaar. Onderwerp is “Van voortbewegen naar zwemmen”. Meer info vind je op de site van de VTDL.