Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Met vallen en opstaan… Klik…
Foto van de Week

Met vallen en opstaan… Klik…

FVDW hanne valt om

Zoals we eerder deze week al gemeld hadden, nadert het nieuwe seizoen met rasse schreden. Veel teams en clubs spendeerden de krokusvakantie dan ook in zonnige zuiderse oorden om er op stage wat extra conditie op te doen. Zo ook de jonge bende van 185 Sportoase Vaillant (en ja, we rekenen Geert Lauryssen ook nog tot de jongeren) 😉 Maar niet iedereen staat in Benicasim blijkbaar al helemaal op scherp… Toch alvast niet Hanne De Vet die haar fietscapriolen op de boardwalk zag eindigen in de grindbak. De lezer met zin voor detail ziet namelijk haar rechtervoet nog vastgeklikt zitten in haar pedaal. Het overkomt iedereen wel eens een keer en als niemand het gezien heeft, is het helemaal niet erg. Gelukkig voor ons zorgden haar ploegmaatjes voor deze grappige Foto Van De Week. En misschien probeerde ze gewoon Geert Lauryssen gewoon na te doen. Mooi voorbeeld voor de jeugd ben jij, Wheelie Geert :-p

Geert Lauryssen wheelie Benicasim