Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Meteen prijs voor Jim en Elisabetta
Multisports

Meteen prijs voor Jim en Elisabetta

Elisabetta Curidora Jim Sardinie

Jim Thijs heeft van Sardinië, het thuisland van zijn partner Elisabetta Curridori, zijn tweede thuis gemaakt. En waar de cross duathlons in ons land dit weekend vooral te kampen hadden met veel modder, begon Jimbo aan het seizoen onder een lekker voorjaarszonnetje. Zowel Elisabetta als Jim misten hun seizoensstart niet en mochten samen na afloop de overwinning vieren.

Jim pakte nog eens sterk uit. Hij won de cross duathlon van Sinnai met een voorsprong van 2 minuten op Daniele Fraoni. Alberto Olla werd 3de. Thijs moest tijdens de eerste loopproef van 5 km de kopgroep laten gaan. “Het ging er verschrikkelijk snel aan toe en ik moest meteen passen. Ik was wat in paniek omdat ik pas als 10de en met 2 minuten achterstand aan het mountainbiken begon.”

Jim Thijs Sardinie 2016

Eens op de mountainbike was er geen houden aan Thijs. De lange beklimmingen en technische afdalingen speelden in zijn voordeel en halverwege de wedstrijd kon hij aansluiting krijgen bij de drie leiders: Aru, Baralla en Fraoni.

Beelden van Jim’s action cam op het mountainbike parcours:

Enjoyed racing on this single track yesterday at the DUATHLON TRAIL SINNAI

Geplaatst door Jim Thijs op maandag 22 februari 2016

Op de eerstvolgende beklimming plaatste Thijs een versnelling en de rest moest passen. De atleet van het Ultimate Team Overijse bouwde tijdens de tweede helft van het mountainbiken een ruime voorsprong uit zodat hij tijdens het lopen niet meer bedreigd werd.

Elisbetta Curridori, de vriendin van Thijs, domineerde de dames race. Ze won voor Frau en Mura.

Elisabetta Curridorri Sardinie 2016