Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon op Batibouw… en thuis
Gear

Triatlon op Batibouw… en thuis

Koen Van Hoeck VTM Batibouw groot

De triatlonsport zit duidelijk in de lift… of misschien kunnen we beter spreken van een stroomversnelling. Want op Batibouw krijgt dit jaar ook triatlon een plaats en dat merkte zelfs het VTM-nieuws op. Het concept van de ‘Endless Pools’ bestaat al langer, maar op Batibouw brengt de firma Luxor een luxe versie van een indoor zwembad met stroming. Triatleet Koen Van Hoeck testte het uit en mocht het achteraf uitleggen op het VTM nieuws. Als je 33.000 € op overschot hebt, hoef je je alleszins geen zorgen meer te maken over het gebrek aan zwembaduren voor baantjeszwemmen in je buurt. Of je de gepensioneerde schoolslagzwemster met bloemetjesbadmuts als optie kunt krijgen, is ons nog niet duidelijk 😉

Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Bekijk de video op de site van VTM nieuws. Bedankt aan Tom Van Hout voor de tip 🙂