Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Running Center gaat online en geeft 3 tickets voor Brugge weg
Gear

Running Center gaat online en geeft 3 tickets voor Brugge weg

Running Center TriCenter Brugge wedstrijd

“Het is moeilijker om in te schrijven dan om hem uit te doen.” Het is een quote die we al regelmatig hoorden als het over de kwarttriatlon van Brugge gaat. Vanaf het moment dat de inschrijvingen openen, loopt de wedstrijd in een paar minuten vol. Ook de 13de editie van de succesvolle Brugse stadstriatlon is helemaal uitverkocht, maar wij bieden ja via 3athlon.be de unieke kans om nog één van de laatste 3 startbewijzen te bemachtigen. Running Center Brugge-Hulste, sinds jaar en dag vaste partner van onze site, gaat namelijk online met TriCenter en om de geboorte van hun webshop te vieren, geven ze 3 tickets voor 18 juni weg.

BANNER-3ATHLON

Op het gloednieuwe tricenter.be vind je net zoals in de winkels van Running Center in Brugge en Hulste een ruim aanbod, een prima prijs-kwaliteit verhouding en interessante acties. En je krijgt dus tot en met 31 maart de mogelijkheid om een startbewijs voor de Triatlon van Brugge te winnen. Het enige wat je moet doen is via de banners en links op onze site naar tricenter.be surfen en de facebookpagina van TriCenter liken. Uit alle likes worden op 1 april (en dat is geen grap) per lottrekking drie winnaars geselecteerd die via 3athlon.be bekendgemaakt zullen worden.

Verder is er op 27 maart nog de jaarlijkse wetsuittestdag in Brugge. Je bent op Paaszondag van 10 tot 16 u. meer dan welkom in het J. Guilini zwembad in Brugge. De inkom is dan gratis.

wetsuit-testdagen-2016