Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Laatste dagen om je eigen Fusion Speed Suit te winnen
Gear

Laatste dagen om je eigen Fusion Speed Suit te winnen

FusionSpeedSuit3AthlonBE

De eerste prijsvraag met onze nieuwe partner Fusion is meteen een schot in de roos. We kregen al heel wat antwoorden binnen. Wil je zelf nog kans maken op deze exclusieve, gepersonaliseerde 3athlon.be Fusion Speed Suit ter waarde van € 199,-? Dan heb je nog twee dagen. Tot en met 31 maart maak je kans op dit unieke triatlonpak, met je eigen naam op de achterkant…

Het enige wat je moet doen om dit exclusieve 3athlon.be triatlonpak met achteraan jouw naam te winnen, is de volgende twee vragen oplossen en je antwoorden sturen naar wedstrijd@3athlon.be

1. Welke bekende Belgische age group atleet stond in 2015 in een Fusion Speed Suit aan de start in de Ironman van Hawaii?

2. Wat zijn buiten zwart en zwart-wit de vijf kleuren van de witte Fusion Speed Suits die je op www.fusionworld.be kunt terugvinden (de Subli Speed Suits tellen niet meer voor alle duidelijkheid)?

Deelnemen kan tot en met 31 maart. Op 1 april maken we de winnaar via 3athlon.be bekend!

Vergeet niet om in de mail met je antwoorden je contactgegevens te vermelden, je kledingmaat en de naam die je graag achteraan op je Speed Suit hebt… Of je kan een keer binnenspringen in de Fusion Store in Den Haag (bij Outdoor Sports) om meteen een Speed Suit te passen. Je vindt de winkel in de Appelstraat 131, open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12 en 17u30 en op zaterdag tussen 9 en 17u30.

FusionBanner3Athlon