Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
En de winnaar van de 3athlon.be Fusion Speed Suit is?
Gear

En de winnaar van de 3athlon.be Fusion Speed Suit is?

FusionSpeedSuit3AthlonBE

Het was blijkbaar een minder makkelijke opgave dan we dachten, maar we kregen uiteindelijk toch 26 juiste antwoorden binnen in onze mailbox op de prijsvraag waarmee je de exclusieve 3athlon.be Fusion Speed Suit kon winnen. De kleuren waarin de Fusion Speed Suit via de website Fusionworld.be worden aangeboden, waren gemakkelijk te zoeken en te vinden: blauw, geel, rood, groen en oranje waren de juiste antwoorden. Op de vraag wie de bekende age-grouper was die in Hawaii 2015 in een Fusion pak aan de slag ging, liepen de antwoorden nogal uiteen. Een paar profs zullen niet blij zijn vernoemd te worden…

Zo dachten een aantal onder u dat Frederik Van Lierde en Marino Vanhoenacker in een Fusion pak deelnamen vorig jaar. Bij Castelli zullen ze het niet graag horen en we vroegen toch echt naar een age grouper en tot nader orde zijn Fre en Bink nog altijd profatleten 🙂 Eigenlijk bedoelden we vooral Sam Gydé, die binnen het Ironman-circuit absoluut de bekendste Belg is (al kwamen ook flink wat antwoorden binnen die Timothy Van Houtem niet in een Decca-pak zagen maar in een Fusion-pak). Maar aangezien ook de broers Veldeman in Hawaii in een Fusion outfit werden gespot, hebben we die ook juist gerekend.

David Clijsters

Uit de juiste antwoorden duidde onze lottrekking David Clijsters uit Herent als winnaar aan. Gefeliciteerd David. Ronald van Fusionworld.be zal contact met je opnemen om de juiste maat af te stemmen en de bedrukking achteraan je pak. En wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar je sportieve exploten dit seizoen in de unieke 3athlon.be Fusion outfit, dus laat die foto’s en wedstrijdverhalen maar komen, David! 🙂

FusionBanner3Athlon