Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Opgepast: gevaarlijke hond…
Fun

Opgepast: gevaarlijke hond…

https://youtu.be/opvNIg0830c

Sommige age group atleten zijn echte competitiebeesten… net als sommige van hun supporters, want wat te denken van deze overenthousiaste hond? Zou hij bij de swim exit van de internationale triatlon van Cannes van plan geweest zijn de leider in de age group van zijn baasje uit te schakelen? In Australië waren er ooit al nieuwsberichten over aanvallen door haaien op zwemmende triatleten, maar een aanvallende hond in het zwemmen, hadden we nog niet gehad. En hij had er blijkbaar ook na één keer nog niet genoeg van 🙂 Binnenkort mee te nemen in de wetsuit-testen: welke neopreen is het best bestand tegen hondenbeten? 😀