Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sofie Goos van intensive care af
Nieuws

Sofie Goos van intensive care af

Sofie Goos ziekenhuis

Het doet ons deugd om te kunnen melden dat het stilaan beter gaat met Sofie Goos. Na de onbegrijpelijke aanval met een mes tijdens haar trainingsloopje in Park Spoor Noord werd ze opgenomen in de afdeling intensieve zorgen van het Stuivenbergziekenhuis. Maar ondertussen is er beterschap en is ze verhuisd naar een gewone kamer. Vooral de massale steun van vrienden, triatleten en supporters doet haar deugd.

“Ik ben vandaag verhuisd van intensieve naar een gewone kamer. Dit betekent dat ik niet meer continu onder toezicht moet staan. Ik word nog wel vergezeld door baxters, sondes, antibiotica en pijnstillers. Ook wordt bezoek beperkt tot enkel familie. Want het enige wat we nu kunnen doen is veel rusten en de tijd zijn werk laten doen om de nier te laten helen. Na het weekend wordt een nieuwe scan genomen om te kijken of er nog urine uit de nier lekt. Dat zou niet meer mogen dan.

Mijn kamer ruikt ondertussen heerlijk naar de lente door de vele bloemen die mijn kamer opfleuren. Bedankt iedereen! Ook voor de vele kaartjes en berichtjes die we al mochten ontvangen! We worden effectief overvallen door liefde op dit moment!” aldus Sofie.