Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
2 op 2 voor Zamaro Wilier
Nieuws

2 op 2 voor Zamaro Wilier

Tom Suetens KTT Zwevegem

In Zwevegem werd zondag de tweede manche van de T3 Series gehouden. We hoorden deze week nog dat de diskwalificaties van een aantal ploegen in Doornik pas na Zwevegem op de agenda zou gezet worden in de geschillencommissie. Dat weerhield SMO-Specialized en Zamaro-Wilier er niet van om er in de Team Relay een spannende wedstrijd van te maken, al regende het in Zwevegem opnieuw een hoop penalty’s.

Ook de jonge mannen van KTT kregen een 20 seconden straf en moesten in de finale bang afwachten of ze alsnog de snelsten zouden zijn. Uiteindelijk haalde de jonge bende het met 18 seconden voorsprong op SMO-Specialized. SP&O No Drugs pakte de derde plaats. Atriac kon geen revanche nemen voor Doornik en werd zesde. Voor KTT-Zamaro-Wilier is het de tweede zege op rij en ze verstevigen daarmee hun leidersplaats.

Zwevegem M 2016

Bij de dames was het wel prijs voor de ploeg uit Antwerpen. Atriac haalde het daar van SMO-Specialized. De Antwerpse dames telden 24 seconden voorsprong op de ploeg uit het Meetjesland. De derde plaats was voor Tribe-Accent uit Vilvoorde. In de tussenstand gaan Atriac en SMO-Specialized samen aan de leiding met een gelijk aantal punten.

Zwevegem W 2016