Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als papa naar Zofingen
Duathlon

Als papa naar Zofingen

Nico Karel Huyberechts

Op 28 juni zijn Nico Huyberechts en zijn vriendin Katerina de trotse ouders geworden van hun eerste zoon: Karel. Aangezien Nico altijd één van onze favoriete atleten geweest is: generatiegenoot, sterke sporter, met groot hart en gortdroge humor, willen we hem en Katerina langs deze week ook nog eens extra feliciteren. Bovendien hangen er nog twee mysteries rond de geboorte van Karel.

Want wie goed terugtelt, komt negen maanden geleden terecht op een wel heel speciale datum. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Karel een echte Ironman-baby is, die met zijn prenatale Kona-ervaring wel eens kan uit gaan groeien tot een toptriatleet, tenminste als hij veel eerder leert zwemmen dan papa Nico ooit deed 😉

Nico Huyberechts Katarina Karel

 

Ten tweede konden we Nico vorig jaar in Hawaii verleiden tot een belangrijke belofte. Een rijkgevulde carrière als de zijne vraagt namelijk om een afscheid in schoonheid en waar beter dat te vieren dan in de Havana in Zofingen, het legendarische café waar menig Belgische afterparty gevierd is geweest in het verleden? En dus willen we Nico ook langs deze weg nog even herinneren aan zijn afgesproken deelname aan de moeder aller duatlons… En ja, dat mag voor één keer de korte afstand zijn 🙂