Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Klaar voor de wintertriatlons?…
Foto van de Week

Klaar voor de wintertriatlons?…

Ines Van Troyen ski FVDW

Werkt Ines Van Troyen stiekem aan haar afdalingskunsten? Bereidt ze zich voor op het wintertriatlon-seizoen? Of wil ze de aerodynamica van haar Z3R0D wetsuit testen?… We hebben hier al een aantal schitterende beelden zien voorbijkomen in onze rubriek Foto Van De Week, maar deze is toch wel een heel speciale. Daags na een prachtige tweede plaats in de LD-triatlon van Geraardsbergen besloot Ines Van Troyen om op een zeer aparte manier de spieren terug los te krijgen. De Atriac-atlete trok naar de skipiste en gelukkig voor ons was er ook een fotograaf mee om dit unieke beeld te schieten. Het moet de allereerste keer zijn dat een triatlete in een wetsuit gespot wordt op de sneeuw… “Nothing more comfy to ski than my zeroD! 😊Stijfheid van de race eruit skiën 🏂” was de uitleg van de geneeskunde-studente.