Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Bewezen dat Marten een complete triatleet is”
Nieuws

“Bewezen dat Marten een complete triatleet is”

Marc Herremans Shauni Loopmans Wuustwezel

Marten Van Riel is schitterend zesde geworden op de olympische triatlon in Rio. In Wuustwezel volgden een goeie 300 supporters de wedstrijd op groot scherm. Onder hen Shauni Loopmans, de vriendin van Marten. Wij hadden een gesprek met haar. Ze was zwaar onder de indruk van de prestatie van haar Marten. “Niet alleen een sterke zwemmer en sterke fietser, maar een complete triatleet. Dit is een droom die uitkomt.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Shauni:

https://www.youtube.com/watch?v=cmmcITo-52Y