Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Balty en Imbo in Opprebais, Deleebeeck in Wuppertal
Nieuws

Balty en Imbo in Opprebais, Deleebeeck in Wuppertal

balty-imbo-opprebais

Pierre Balty had deze week veel liever doorgebracht in Mexico op de wereldkampioenschappen. In Opprebais nam Balty op klinkende wijze revanche voor zijn niet-selectie door op indrukwekkende wijze kampioen van Wallonië te worden in Opprebais. Hij verpulverde er de tegenstand in de kwarttriatlon. Iets verder van huis was Joeri Deleebeeck aan het werk in Duitsland.

joeri-deleebeeck-duitsland

Deleebeeck is aan zijn laatste voorbereidingen bezig op het WK Xterra in Maui. Hij tankte nog wat extra vertrouwen door dit weekend in de ‘Bergischer Hammer’ crosstriatlon in Wuppertal de M25 klasse te winnen met een vierde plaats overall. Joeri deed 2u16’28 over de 750 meter zwemmen, 28 km mountainbiken en 10 km lopen.

uitslag Wuppertal

In Opprebais organiseerde triatlon team Turbo de Waalse kampioenschappen kwarttriatlon. Er stond geen maat op topfavoriet Pierre Balty. Hij won met bijna vijf minuten voorsprong op Etienne Claisse. Tim Fievez werd derde. Bij de vrouwen pakte Kristel Imbo de titel. Zij haalde het voor Valerie Leroy en Florence Goffinet.

uitslag Opprebais