Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bike check-in gallery – Hawaii 2016
Hawaii

Bike check-in gallery – Hawaii 2016

Het ‘point of no return’ is hier daarnet bereikt. Om 18u. plaatselijke tijd sloot de bike check-in. Meer dan 2.400 atleten passeerden een legertje aan analisten die tijdens het aanmelden en plaatsen van de fietsen in de wisselzone zorgt voor de Kona Bike Count. Dat is voor de fietsmerken hét belangrijkste moment van het jaar. Wij spotten heel wat Belgen vanmiddag en we starten de Belgische ochtend dan ook graag met een uitgebreide gallerij van een middagje tijdritmachines spotten 🙂

Het viel ons daarbij op dat heel wat landgenoten wat stiller waren dan anders. De focus is er! Minder dan 12 u. te gaan voor de start van de Ironman Hawaii 2016…

« of 2 »