Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik wil wel wat eerder binnen zijn” – Seghers en Meuser over Hawaii 2016
Hawaii

“Ik wil wel wat eerder binnen zijn” – Seghers en Meuser over Hawaii 2016

christian_maarten

De Ironman Hawaii is een legendarische wedstrijd en één van de levende legendes die hier nog altijd het beste van zichzelf geeft, is Christian Meuser. Hij doet voor de 16de keer mee in Kona. De X-man was jarenlang trainer van Maarten Seghers, die tegenwoordig bij Christian’s collega Wim Van De Wielle traint. Toen we Maarten vroegen om samen met zijn ex-coach een dubbelinterview te doen, moest hij niet lang twijfelen. Wat volgde is een mooi steekspel tussen de twee streekgenoten. Als Meuser het heeft over zijn richttijd om de finish te halen, pikt Seghers meteen in dat hij wel wat eerder binnen wil komen.