Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Onder de indruk van het excitement” – Kevin Van Oevelen – Hawaii 2016
Hawaii

“Onder de indruk van het excitement” – Kevin Van Oevelen – Hawaii 2016

barry-kevin-hawaii-2016-pre-start

Zaterdag zagen we één voor één sterke prestaties van onze Belgische age groupers. Kevin Van Oevelen was de zesde van zeven Belgen die in de top-100 overall eindigden. Een absoluut hoogtepunt voor de SP&O atleet. En moet een mens niet op zijn hoogtepunt stoppen? In ons video-interview vindt hij mogelijk van wel, maar een dag later tijdens de banquet of champions denkt hij er al iets milder over. Geniet mee van een mooi interview met een man die zwaar onder de indruk was én die het stayerprobleem durft aan te kaarten…