Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3MD strikt toptalent uit Wallonië
Nieuws

3MD strikt toptalent uit Wallonië

emmanuel-lejeune-luis-del-solo
Emmanuel Lejeune op het WK duatlon in 2016 (foto: Luis del Solo)

Na Hannes Callebaut, Laurent Nobels en Stefanie Adam heeft 3MD een vierde toptransfer te pakken. De ploeg uit Dendermonde versterkt zich met een aanstormend talent uit Wallonië. Emmanuel Lejeune zette de laatste twee seizoenen de stap naar het ETU Europabekercircuit en maakte deel uit van de Belgische nationale ploeg in het duatlon. Op het Europees kampioenschap werd hij dit seizoen nog 5de bij de elites en zonder valpartij had er toen nog meer ingezeten.

In zijn meest recente 10 km stratenloop in het Franse Onnaing klokte Emmanuel af op 30’16. En de laatste maanden sneuvelen zijn persoonlijke records in het zwemmen bij de vleet. Het zou ons dan ook niet verbazen als Lejeune volgend seizoen een nog hoger niveau gaat bereiken. En dat zal dus in de zwarte 3MD kleuren zijn. De ploeg uit Dendermonde blies op 11 november verzamelen voor de ploegfoto:

3md-dendermonde-ploegfoto-nov-2016