Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Een sprankelend sportief 2017
Nieuws

Een sprankelend sportief 2017

sprankelend-2017

Beste lezer, u bent een fantastisch publiek! Mogen wij u een sprankelend en sportief 2017 wensen? U was in 2016 met maar liefst 382.591 om onze site te bezoeken, goed voor 638.289 pagina-weergaves. Ook in 2017 blijven wij u elke week van het beste triatlonnieuws voorzien. En u mag uitkijken naar nieuwe rubrieken, zoals De Rit met Gert-Jan D’Haene en een hoop toppers. U mag ook uitkijken naar een gloednieuw design van deze site, naar nieuwe samenwerkingen, naar topartikels en naar top- en andere atleten die hier opnieuw de revue zullen passeren.

Ons eerste goede voornemen is om weer op wedstrijdgewicht te komen en de kleuren van 3athlon.be en Sportoase in een triatlon te verdedigen. Verder wensen we alvast Gert-Jan D’Haene veel leuke ritten toe en een geweldige Challenge Roth. Kilian Hendrickx wensen we meer loopkilometers dan doktersbezoeken toe. Mario Vanacker wensen we een voorspoedige recuperatie toe van de spierpijn van de Hel van Kasterlee (en weer heel veel foto’s). Michaël Schouwaerts wensen we een (Sport)oase aan kiekevel toe aan de finish in de Ironman van Kopenhagen. En voor jullie allen veel sportief plezier in 2017!

We zijn overigens zeer benieuwd naar jullie goede voornemens. Laat het maar weten in de comments hier of op facebook en misschien haalt jouw goede voornemen nog een keer de frontpage van 3athlon.be.