Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sportevents deelt gratis levenslang startbewijs uit
Nieuws

Sportevents deelt gratis levenslang startbewijs uit

lifetime-sportevents

Het leven is aan de rappe… Dat ondervonden verschillende atleten al toen ze alsnog probeerden in te schrijven voor Herderen en Bilzen, twee Sportevents triatlons die nu al nagenoeg helemaal uitverkocht zijn. Vanaf nu gaan ook de inschrijvingen van onder andere les Lacs de l’Eau d’Heure, de Nisraman, de halve van Deinze en de triatlon van La Roche in een stroomversnelling. En Sportevents maakt er meteen een leuke wedstrijd van. Want wie voor 21 januari inschrijft voor eender welke SE-wedstrijd maakt kans op een levenslang startbewijs voor alle Sportevents-wedstrijden, en dat helemaal gratis…

wedstrijdjan2017-2

Op de site van Sportevents vind je alle informatie over deze wedstrijd. Veel succes en tot op één van de Sportevents-wedstrijden!