Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe webshop en wetsuit testdagen van Triathlonshop.be
Gear

Nieuwe webshop en wetsuit testdagen van Triathlonshop.be

Triathlonshop 2017

Triathlonshop.be, al jaren één van de trouwe partners van 3athlon.be, steekt in een nieuw kleedje. Arne en Jesse hebben de laatste maanden tussen het trainen door hard gewerkt aan het opbouwen van een gloednieuwe site. Neem dan ook gerust even een kijkje op het vernieuwde Triathlonshop.be én schrijf je meteen in voor één van de vier wetsuit testdagen die de heren de komende maanden inrichten in Leuven, Gent, Antwerpen en Luik.

De eerste testdag is op 12 maart in het Universitaire zwembad te Leuven van 10u30 tot 12u. Daarna vind je de triathlonshop.be testdagen op 1 april (geen grap) in het GUSB-zwembad in Gent van 12u tot 13u30. Een dag later, 2 april, kan je Jesse en Arne vinden in het Antwerpse Wezenbergzwembad van 10u tot 12u. En de voor de vierde testdag trekken de Kempenaars naar de andere kant van de taalgrens. Op 6 mei is er de testdag in het Luikse Piscine Sart Tilman van 18u tot 20u.

Tijdens deze momenten biedt triathlonshop.be je de mogelijkheid om diverse wetsuits te testen voordat je besluit tot aankoop over te gaan. Ze staan je bij met advies over welk type het best bij je past.
Als je besluit om op deze testdagen een wetsuit aan te schaffen dan ontvang je een leuke korting op de adviesverkoopprijs!

Volgende merken zijn aanwezig: 2XU, Blueseventy, Zone3, Mako & Whitetip. De wetsuit testdagen zijn volledig gratis, maar Jesse en Arne vragen je wel om je op voorhand aan te melden via deze link.

Op de vernieuwde website vind je ondertussen al een paar interessante aanbiedingen. Onder andere de Trislide van SBR staat nu in de aanbieding, één van de producten die wij ook voor de start van het seizoen nog gaan testen. 

250117-660X110-Testdagen