Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Claire Michel snelste achtervolger in Sarasota
Nieuws

Claire Michel snelste achtervolger in Sarasota

Claire Michel America Cup 2017

Onze internationale topper Claire Michel is dit weekend aan haar triatlonseizoen begonnen in de USA, in Florida. Tijdens de manche van de CAMTRI, de kampioenschappen van de Americas, deed ze het meer dan behoorlijk. Onze olympiër werd 6de in Sarasota na een goed ingedeelde wedstrijd.

Claire zwom voor haar doen zeer goed, maar moest op de fiets een kopgroep van zes dames laten gaan. Claire was uiteindelijk wel de snelste van de achtervolgsters want met een derde looptijd liep ze nog naar de zesde plaats. En daar was onze landgenote blij mee. “6th at the first race of the season at the CAMTRI continental cup in Sarasota. I had a good swim, ok bike and decent run. Transitions were rusty as well, but overall a not a bad start to the season. Tomorrow is back to work in #Powadise and looking forward to the next race in a few weeks in New Plymouth, NZL,” vertelt ze op Facebook.

Claire Michel America Cup run 2017

“6de op de eerste wedstrijd van het seizoen in de CAMTRI Continental Cup in Sarasota. Ik had een goed zwemnummer, het fietsen was ok en het lopen was degelijk. De wissels waren nog wat roestig, maar alles bij mekaar is dit geen slechte start van het seizoen. Morgen terug aan het werk in #Powadise (het triatlon training center in Poway, California). Ik kijk al vooruit naar de volgende wedstrijd over een paar weken in New Plymouth in Nieuw-Zeeland.”

Bij de mannen was onze landgenoot Pierre Meunier 36de. Hij deed 58’40 over de sprintafstand. Winnaar was de Mexicaan Rodrigo Gonzalez in 51’10. Bij de vrouwen won de Canadese Joanna Brown in 55’36 voor Sarah True en Taylor Knibb. Claire werd 6de in 56’47.

Results Elite Women 2017 Sarasota CAMTRI Sprint Triathlon and Mixed Relay American Championships Triathlon.org