Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Welke maat is dat?”… “Niet uw maat!”… BK cross duatlon koorts stijgt
Foto van de Week

“Welke maat is dat?”… “Niet uw maat!”… BK cross duatlon koorts stijgt

FVDW Cross duatlon Geel 2017

Met het BK cross duatlon in Geel-Bel nadert het winterseizoen zijn hoogtepunt. Tegelijk begint in Herderen het triatlon zomerseizoen. Hoog tijd voor ons om de rubriek Foto Van De Week weer eens af te stoffen. En dankzij Koen Bens, organisator van het BK in Geel-Bel, trappen we op een heerlijke manier af. Hij postte namelijk deze foto op Facebook met de vraag welke van de shirts voor wie zou zijn. En toen Roel Pauwels (mikt die op een titel bij de Masters zondag?) vroeg welke maat Koen voorzien heeft, riposteerde schaduwfavoriet Tim Van Hemel meteen. “Niet uw maat, Roel.” Waarop Roel dan weer reageerde met “Het is ook geen large” richting Tim. Leuke Kempische psychologische oorlogsvoering op de vooravond van het BK-weekend. Let the games begin… En voor alle duidelijkheid, zowel bij Roel als bij Tim absoluut tongue-in-cheek, al moet die laatste volgens Seppe Odeyn opletten voor ondergedoken bomen. “En dan net op het stuk waar er geen bomen stonden die je moest ontwijken valt Tim over een boomwortel. Wat eigenlijk ook een stukje boom is maar dan een ondergedoken exemplaar, wel spijtig voor Tim natuurlijk.” luidde het in de nieuwste blog van Seppe (klikken op de link om die te lezen) 🙂

BK cross duatlon FB FVDW