Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Supersolo en millimeterspurt in beeld
Nieuws

Supersolo en millimeterspurt in beeld

Herbeleef hier nog eens de indrukwekkende seizoensopener van Stenn Goetstouwers en geniet ook mee van de intense spurt tussen youngsters Hans Verbist en Rik Malcorps. Herderen is voor triatlon wat de Omloop Het Nieuwsblad is voor wielrennen, ook als je naar het palmares kijkt. Wie dacht dat alle toppers in de T3 race aantraden, moet de beelden maar eens bekijken hoe de Tank van Wuustwezel er niet alleen in slaagde om tegen zes achtervolgers (met een indrukwekkende Sven Van Luyck, die helaas lek reed) alleen voorop te blijven, maar ook nog eens uitliep. Opnieuw knappe beelden van Motomediateam en het begeleidend commentaar is van yours truely 🙂