Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geraardsbergen op zoek naar vrijwilligers
Nieuws

Geraardsbergen op zoek naar vrijwilligers

Challenge Geraardsbergen

In het weekend van 2 juli krijgt België voor het eerst een Challenge triatlon over de halve afstand. Daar komt heel wat bij kijken en dus is de organisatieploeg nog volop op zoek naar vrijwilligers voor het weekend. Want naast de Challenge op zondag zijn er op zaterdag ook nog een aantal sportieve activiteiten in Geraardsbergen. Dus heb je geen plannen om mee te doen, of wil je net eens zo’n wedstrijd van binnenuit beleven, meld je dan aan als vrijwilliger.

Geraardsbergen zoekt 350 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers om van Challenge Geraardsbergen een spetterend weekend te maken. 

Kom de honderden atleten uit 22 landen mee ontvangen en aanmoedigen tijdens het Challenge weekend. Van logistiek tot atletenzorg, van seingever tot het bemannen van bevoorradingsposten… er zit vast wel iets tussen waar jij een kei in bent. Zin om het eerste weekend van juli enkele uren de handen uit de mouwen te steken? Registreer je dan op de website en maak een keuze. Een goody bag met heel wat leuke cadeau’s en een bedankingsfeestje zijn samen met een welgemeende dankjewel een blijk van de waardering voor jullie hulp. Meld je aan op http://www.challenge-geraardsbergen.be/nl/vrijwilligers