Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jongens… Hey?!?… Hallo, jongens… Ik sta hier dus hé…
Foto van de Week

Jongens… Hey?!?… Hallo, jongens… Ik sta hier dus hé…

Troy Kiverijn SPO Mechelen Herderen

U weet dat we het in deze rubriek Foto Van De Week altijd graag ludiek houden. En dus zal wellicht Troy Kiveryn zelf de enige zijn die deze foto niet zo leuk vindt. Maar het is wel een uniek beeld. In de teamtriatlon van Herderen staat Troy met lekke band aan de kant, hoewel hij voorzien was als vierde loper voor de ploeg uit Mechelen. Op dat moment passeren net zijn vijf collega’s en je moet eens letten op zijn body language… Wat had hij graag opnieuw aangepikt. Uiteindelijk werden die van SP&O 8ste en Troy kijkt al uit naar de volgende manche in Geraardsbergen. Ondertussen heeft hij toch maar mooi onze Foto Van De Week gehaald 😉