Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik Van Lierde aangevallen en beroofd in Zuid-Afrika
Frederik Van Lierde (foto: Jim De Sitter)
Nieuws

Frederik Van Lierde aangevallen en beroofd in Zuid-Afrika

 

Frederik Van Lierde (foto: Jim De Sitter)
Frederik Van Lierde (foto: Jim De Sitter)

Frederik Van Lierde is in Zuid-Afrika aangevallen door een groepje tieners, die de wereldkampioen Ironman van 2013 van zijn Iphone beroofden. Frederik was sinds half maart in Port Elizabeth waar hij op 2 april aan de start staat van de Ironman van Zuid-Afrika, een wedstrijd die hij in 2015 nog won. Het groepje viel Frederik aan met een knuppel en volgens de Zuid-Afrikaanse krant Herald Live zou hij knock-out geslagen zijn. Frederik werd naar het ziekenhuis gebracht, maar zou ondertussen weer ontslagen zijn uit het ziekenhuis. Of dit gevolgen heeft voor zijn deelname aan de Ironman over een week is ons nog niet duidelijk. Wij proberen een reactie van Frederik te pakken te krijgen en brengen u zeker op de hoogte.