Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Polar M460: nieuw jasje, extra features
Gear

Polar M460: nieuw jasje, extra features

Polar M460 Bart Aernouts

Het zijn drukke tijden bij Polar. Na de release van de M430, de met optische hartslagsensor uitgeruste opvolger van het vooral onder lopers maar ook bij triatleten populaire sporthorloge M400, komt Polar deze week met de gloednieuwe M460 fietscomputer. De opvolger van de twee jaar geleden uitgebrachte M450 ziet er gelijkaardig uit, al heeft de fiets-gps een nieuw en moderner jasje gekregen en bevat de software ook een aantal updates. Met Bart Aernouts van het door Polar gesponsorde BMC-Etixx triatlon team als uithangbord, richt Polar zich duidelijk op de triatlonmarkt en dan vooral voor atleten die hun fietscomputer als het verlengde van hun vermogensmeter zien.

“Polar is geen nieuwe speler in de wereld van de fietscomputers en dat bewijzen we met de toevoeging van de Polar M460 aan ons gamma fietsproducten,” verklaarde Sander Werring, Managing Director Polar Benelux. “Fietsers rekenen op betrouwbare gegevens om hun prestaties niet alleen te traceren maar ook te verbeteren. Voor de ontwikkeling van zijn uiterst geavanceerde fietscomputer heeft Polar zijn toonaangevende technologie gecombineerd met een passie om de prestaties van fietsers voortdurend te verbeteren. Wanneer een fietser beschikt over gegevens die niet alleen uitgebreid en diepgaand zijn maar ook accuraat, hebben ze al het nodige om hun persoonlijke doelstellingen te behalen en topprestaties te realiseren.” 

Polar M460

De veelzijdige Polar M460 pakt uit met een betrouwbare, geïntegreerde gps, een hellingsmeter op basis van barometergegevens, compatibiliteit met tal van vermogensmeters van derden en geavanceerde vermogensmetingen zoals Normalized Power®, Intensity Factor® en Training Stress Score® van Training Peaks om de training efficiënter te maken. Om fietsers de nodige connectiviteit te verzekeren omvat de Polar M460 ook intelligente meldingen voor inkomende oproepen, sms-berichten, kalendermeldingen en sociale-netwerkupdates, evenals Strava Live Segments. Daarmee kunnen renners hun statistieken in realtime bekijken om hun topprestaties te bereiken en kunnen ze tijdens elke rit genieten van het plezier van sociale netwerken. Andere eigenschappen zijn de IPX7-rating voor waterbestendigheid, een batterijlevensduur van 16 uur en een led-lampje vooraan voro extra veiligheid.

Polar M460 handschoen

De Polar M460 is beschikbaar vanaf medio april via www.polar.com vanaf € 179,90 inclusief twee maanden Strava Premium lidmaatschap en dat is een stuk goedkoper dan concurrenten Wahoo en Garmin. Zelfs in de bundel met de nieuwste hartslagsensor H10 is de M460 aantrekkelijk geprijsd op € 229,90.

Binnenkort gaan we met 3athlon.be de M460 aan een uitgebreide test onderwerpen.