Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Old school aerodynamica…
Foto van de Week

Old school aerodynamica…

Jim Thijs 1994 Han

Onze Foto Van De Week is eigenlijk ook een beetje een Throwback Thursday, maar dan een dag later (in juistere termen is dat dan eigenlijk een Flashback Friday…) Met dank aan Jim Thijs die blijkbaar zijn foto-archief heeft afgestoft en daarin nog een voorbeeld vond van hoe old school hij er toen uitzag… Zelf noemde hij dat fietsen als Greg Welch (met zijn Softride/Alsop beam bike) en een haardos à la Spencer Smith… Het zal er alleszins heel futuristisch uitgezien hebben in 1996 in de triatlon van Han-Sur-Lesse (met zwemmen in de grotten als we ons niet vergissen). Maar of het ook aerodynamisch was, durven we zwaar te betwijfelen. Kijk maar eens naar dat ossekopstuur en de rechtopstaande drinkbus… Die pothelmen daarentegen, dat was pure fashion! 😀 Goed voor de Foto Van De Week