Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Meysmans wint in Ter Idzard
Duathlon

Jan Meysmans wint in Ter Idzard

Jan Meysmans Ter Idzard 2017

De duatlon van Ter Idzard in Nederland kreeg zaterdag een Belgische winnaar. Duatleet Jan Meysmans houdt er wel van om naar exotische oorden te trekken voor zijn wedstrijden. Vooral zijn tweede thuisland Italië spreekt hem aan en ook in Frankrijk is hij regelmatig te vinden. Zaterdag werd het ook een stevige verplaatsing, naar het hoge noorden van Nederland. In het Friese Ter Idzard ging hij de strijd aan met de plaatselijke toppers… en met succes.

Na 10 km lopen, 40 km fietsen en nog eens 5 km lopen haalden Jan het in 1u54’13. Amsterdammer Bart Hoeksma werd tweede op 31 seconden van de Belg. Bas Van Beek werd derde. Drie weken geleden pakte Jan Meysmans ook al een podiumplaats in de duatlon van Hoorn.

Ter Idzard 2017 uitslag