Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ook Gerrit Schellens van de weg gemaaid
Nieuws

Ook Gerrit Schellens van de weg gemaaid

Gerrit Schellens verkeersagressie Dessel

Het moet niet gekker worden. Nauwelijks een maand nadat Marino Vanhoenacker in Nederland hard ten val kwam toen hij bij een fietstraining moest uitwijken voor een scootmobiel werd donderdag zijn maatje Gerrit Schellens in Dessel door een agressieve automobilist van de weg gemaaid. Gelukkig hield Gerrit ‘De Pa’ Schellens er alleen maar schaafwonden aan over. Maar de Lommelse ex-triatleet was er wel van aangedaan, zo blijkt uit zijn interview voor de regionale zender RTV.

Gerrit moest in Witgoor, een deelgemeente van Dessel, het fietspad verlaten om een wandelende dame met een hond te ontwijken. Aangezien het fietspad enkele honderden meters verder ophield, reed Gerrit verder op de weg. Daar kreeg hij te maken met een geval van verkeersagressie. Een automobilist maande hem aan op het voetpad te rijden en maakte vervolgens een manoeuver waardoor de aanhangwagen achter de wagen het stuur van Gerrit raakte. Die kwam er vanaf met een paar stevige schaafwonden, maar het kader van zijn fiets is wel gebroken.

Voor de camera’s van RTV zei Gerrit dat hij dit nog nooit meemaakte. “Ik snap ook niet dat iemand bewust zoiets doet en dan door rijdt. Als je een dier aanrijdt, zouden de meeste mensen al stoppen, laat staan als je een mens omver rijdt.” We hopen dat de politie de agressieve bestuurder alsnog te pakken krijgt en dat Gerrit een voorspoedig herstel mag doormaken…