Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tondeur wat koortsig, Aernouts geen schrik van de wind
Nieuws

Tondeur wat koortsig, Aernouts geen schrik van de wind

Aernouts Tondeur Lanzarote
Bart Aernouts en Alexandra Tondeur zijn er klaar voor (foto: Joris Sels)

De Belgen zijn klaar voor Ironman van Lanzarote. Onze man ter plaatse trok naar de bike check-in en trof er ontspannen Belgen aan. Alexandra Tondeur was de vorige nacht wat koortsig, maar het bleek vrijdag al veel beter met haar te gaan. Lichte koorts vlak voor een wedstrijd komt wel meer voor en duidt vaak op een topvorm bij atleten. Een ontstoken wonde aan haar rechterbeen werd ondertussen goed verzorgd.  Verder spotte ons man ter plaatse ook Bart Aernouts, die geen schrik blijkt te hebben van de voorspelde windsnelheden, én titelverdediger Jesse Thomas bij de bike check-in…

Alexandra Tondeur met de glimlach bij de bike check-in (foto: Joris Sels)
Alexandra Tondeur met de glimlach bij de bike check-in (foto: Joris Sels)

Aernouts tegen de wind, met vol wiel

Bart Aernouts mét vol achterwiel (foto: Joris Sels)
Bart Aernouts mét vol achterwiel (foto: Joris Sels)

Op Lanzarote is de wind traditoneel hét gespreksonderwerp de dagen voor de wedstrijd. Ook voor zaterdag wordt er flink wat wind voorspeld. De kids zwemloop is zelfs omgezet naar een loopwedstrijdje wegens de weersomstandigheden. Bart Aernouts laat het niet aan zijn hart komen. Hij checkte zijn BMC Time Machine in mét vol achterwiel.

Jesse Thomas en zijn vlammende Dimond (foto: Joris Sels)
Jesse Thomas en zijn vlammende Dimond (foto: Joris Sels)

Onze man ter plaatse spotte ook titelverdediger Jesse Thomas. Die zal zaterdag van ver te herkennen zijn met zijn gepersonaliseerde vlammende Dimond. Vorig jaar klopte de sympathieke Amerikaan (die we ooit na de 70.3 Ironman van Antwerpen nog aan een wildcard in de Zwintriatlon van Knokke hielpen) wereldkampioen Jan Frodeno. De grote vraag is of Jesse dit jaar kan bevestigen…

De atleten duiken morgenochtend, zaterdag om 7 u. lokale tijd het water in. Het is bij ons dan 8 u. Via onze man in Club La Santa proberen we zo veel mogelijk live updates te brengen, niet alleen van de profs, maar ook van het legertje Belgische age groupers… Sommigen vind je hier onder al op foto terug:

Lanzarote bike check 22 Lanzarote bike check 23 Lanzarote bike check 24 Lanzarote bike check 25 Lanzarote bike check 26 Lanzarote bike check 27 Lanzarote bike check 28 Lanzarote bike check 29 Lanzarote bike check 30 Lanzarote bike check 31 Lanzarote bike check 32 Lanzarote bike check 33 Lanzarote bike check 34 Lanzarote bike check 35 Lanzarote bike check 36 Lanzarote bike check 37 Lanzarote bike check 38 Lanzarote bike check 39 Lanzarote bike check 40 Lanzarote bike check 41 Lanzarote bike check 42

Alle foto’s zijn vrij te gebruiken, maar wel graag mét vermelding van 3athlon.be/Joris Sels als bron aub…