Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vanhoenacker viert comeback met zege in Trimotion 111
Nieuws

Vanhoenacker viert comeback met zege in Trimotion 111

Marino Vanhoenacker heeft voor een stevige prestatie gezorgd. Nauwelijks vijf weken na zijn valpartij op een fietstraining in Nederland, waarbij hij een breuk in het borstbeen opliep, vierde Bink zijn comeback met een overwinning in de Trimotion 111 triatlon van Saalfelden in Oostenrijk.

De 111 van Saalfelden is te vergelijken met de 111 van Bilzen bij ons, maar op een iets pittiger parcours. Marino legde de 1 km zwemmen, 100 km fietsen en 10 km lopen (bij elkaar opgeteld 111 dus) af in een sterke tijd van 3u21’15.