Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De dunne lijn tussen vreugde en verdriet…
Squadra tussen verdriet en vreugde (foto: Christie Brouwer)
Foto van de Week

De dunne lijn tussen vreugde en verdriet…

Squadra tussen verdriet en vreugde (foto: Christie Brouwer)
Squadra tussen verdriet en vreugde (foto: Christie Brouwer)

Winnen doe je als team, verliezen ook… Onze Foto Van De Week spreekt op dat vlak boekdelen. Christie Brouwer capteerde perfect het moment waarop Menno Koolhaas besefte dat hij zijn Nederlandse titel kwijt was gespeeld en dat Devi Wolthuizen ontroostbaar was door de brute pech van zijn lekke band. Naast hen zitten Tim Van Hemel, die tweede werd, en Neal Van Vaerenbergh, die ook voor een topprestatie zorgde. Samen werd Squadra tweede als team in de Eredivisie-wedstrijd, maar zoals gezegd: je wint samen, maar je verliest ook samen… Zo mooi, onze sport… Met dank aan Christie Brouwer voor de foto. Op haar facebookpagina vind je een hele mooie selectie van het NK in Amsterdam.