Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitgebreide video reportage van T3 Series op De Muur
Nieuws

Uitgebreide video reportage van T3 Series op De Muur

De halve Challenge van Geraardsbergen nam zondag legendarische proporties aan, maar ook op vrijdag was er al felle strijd op en rond De Muur met de individuele sprinttriatlon, tweede manche van de T3 Series. Beleef dankzij Motomediateam en Sportevents.be nog een keer mee hoe Simon De Cuyper en Maya Kingma een indrukwekkende solo tot een goed einde brachten en toch nog tijd hadden om elkaar aan te moedigen. Geniet van de steeds wisselende posities en de close battle tussen al die topploegen. En vergeef uw commentator van dienst even voor zijn wat rauwe stem… het gevolg van drie dagen top-ambiance in Geraardsbergen 🙂