Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Up against the Wall…
Foto van de Week

Up against the Wall…

Ruud De Rybel Zibi Sclufzik Geraardsbergen

Regen, kasseien, een triatlonfiets en een stijgingspercentage van 20% op het steilste stuk… De Muur van Geraardsbergen kent op zo’n moment geen genade en zelfs de beste atleten krijgen het moeilijk om België’s bekendste bult te overwinnen… Vraag maar aan Pieter Heemeryck die in de tweede ronde te voet stond (wegens een te harde bandenspanning en niet vanwege een schakelprobleem overigens). Gelukkig was er onder andere Zibi Szlufcik, de CEO van Challenge Family, die de atleten letterlijk een steuntje in de rug gaf op de moeilijkste stukken. En zo kregen wij dankzij Katrien Decru een schitterende Foto Van De Week waarop Ruud De Rybel van 3MD een zetje krijgt van Zibi, die overigens de dag voor de Challenge zelf meedeed aan de 3 uur De Muur en derde werd met 27 beklimmingen… Het heet blijkbaar niet voor niets Challenge ‘Family’… 🙂 Meer foto’s van Katrien vind je hier. Ook Mario Vanacker maakte schitterende foto’s. Die vind je hier.