Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Liefde is… energie overhebben voor je vrouwtje”
Fun

“Liefde is… energie overhebben voor je vrouwtje”

Jan De Clercq is of een romanticus, of een slimmerik, of allebei… Want als je in de Ironman Klagenfurt aan je marathon bezig bent en je haalt de ene na de andere age grouper in je categorie in én je voelt een podiumplaats in je categorie naderen… Dan kan je beter onderweg al eens je vrouwtje een dikke kus geven. Dan is de kans een stuk groter dat ze tijdens de slot allocation ook meteen ja zegt tegen een reisje naar Hawaii. Maar Jan kennende, was het gewoon een romantisch moment, uit dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke steun van zijn vrouwtje Sofie Westerlinck. Zelf omschreef hij het als “Liefde is… tijdens de wedstrijd nog energie overhebben voor je vrouwtje”. Voor ons goed voor de Quote Van De Week… En het publiek in Klagenfurt genoot er mee van: