Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Schat, wat eten we vanavond?…”
Foto van de Week

“Schat, wat eten we vanavond?…”

Tom Verelst Eline Desaunois FVDW Vilvoorde

Triatlonkoppeltjes, you gotta love them… 🙂 Zeker als ze in dezelfde wedstrijd zitten, maar ook vanaf de zijlijn kan dat mooie beelden opleveren. Zoals bij deze Foto Van De Week van een hard vlammende Eline Desaunois en haar teerbeminde Tom Verelst tijdens het BK sprint in Vilvoorde. We zijn overigens zeer benieuwd wat de jongste aanwinst van de 3athlon.be redactie zijn grote vlam toeschreeuwde. Zelf houden we het op “Schat, wat eten we vanavond?”… Al zagen we op facebook ook suggesties rond het thema “Daar zakt mijn broek van af”… 😀 Het is alleszins een mooi beeld van een triatleet die als supporter al even passioneel geniet van zijn eigen triatlete, die een week later overigens achtste werd in de triatlon van Gray. En dus een terechte Foto Van De Week… Heb je zelf een kandidaat voor de Foto Van De Week? Stuur het ons dan door op redactie@3athlon.be