Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Thomas Derboven en Lotte Claes winnen in Loenhout
Duathlon

Thomas Derboven en Lotte Claes winnen in Loenhout

Thomas Derboven Loenhout 2017

Voor de 14de keer al organiseerde de Notelaar in Loenhout hun recreatieve duatlon. Dat betekent elk jaar veel volk langs de kant en tussen de plaatselijke helden recreanten ook regelmatig wat schoon volk. Zoals Thomas Derboven en Jens Van Looveren, die een strijd op het scherp van de snee uitvochten. Bij de vrouwen had Lotte Claes minder moeite om te winnen.

Shauni Loopmans Loenhout Chris Hofkens

De plaatselijke supporters keken onder andere uit naar Paul Van Riel, dochter Noor en schoondochter Shauni Loopmans (de vriendin van onze olympiër Marten). Paul pakte achter de ongenaakbare Kris Vermeiren de tweede plaats bij de veteranen, al zit Paul eigenlijk een categorie hoger dan Kris. Noor, de zus van Marten, viel net naast het podium en pakte de vierde plaats. Shauni deed het tussen al dat geweld niet onaardig en werd 14de dame.

Lotte Claes wint Loenhout 2017

 

Op dat moment was Lotte Claes al een tijdje binnen. De atlete uit het Waasland verpulverde de tegenstand en pakte een vlotte overwinning. Ze won met ruim vijf minuten voorsprong op de Nederlandse Dyanne Verpaalen. Evi Vandewalle pakte de derde plaats.

Bij de mannen kregen we vooraan een mooi groepje na het fietsen, met onder andere Thomas Derboven, Kris Vermeiren en Jens Van Looveren. Het waren Derboven en Van Looveren die met zijn tweeën op de laatste rechte lijn afstevenden. Domo-Scott atleet Thomas bleek precies vijf seconden sneller dan Jens. Tim Vijverman werd op 16 seconden derde en Kris Vermeiren was de eerste veteraan op de vierde plaats.

Foto’s: Chris Hofkens… Bekijk hier alle foto’s van Chris in Loenhout

Uitslag Loenhout 2017