Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BK Jeugd en Boerekreektriatlon in beeld
Nieuws

BK Jeugd en Boerekreektriatlon in beeld

Als u er bij was, geven we u bij deze nog eens de kans om mee te genieten van de beelden van het BK Jeugd en de Boerekreektriatlon van afgelopen zaterdag bij SMO-Specialized. En als u er niet bij was, krijgt u vanuit deze sfeerreportage een mooi beeld van de titelstrijd bij de jeugd, met onder andere Yorben Verboven die geschiedenis schreef en thuisatleet Robbe De Dobbelaere die Sint-Laureins deed ontploffen. En geniet ook mee van het spannende verloop van de Boerekreektriatlon in zijn nieuwe sprinttriatlon formule. 

Boerekreek 2017 affiche