Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Een Ironman met twee doen… mooi eerbetoon van Trisportmsk
Foto van de Week

Een Ironman met twee doen… mooi eerbetoon van Trisportmsk

FVDW Maaseik

De Ironman van Maastricht moest dit jaar het absolute hoogtepunt worden van het seizoen voor de nog redelijk jonge triatlonclub Trisportmsk uit Maaseik. Maar vlak voor de wedstrijd sloeg het noodlot toe en verloor de sympathieke Limburgse club plots haar triatleet Jurgen Geys. Het werden bewogen dagen richting Maastricht, maar de leden van Trisportmsk besloten om ter ere van Jurgen toch deel te nemen. De eerste Maaseikenaar over de finish was Erik Vanhove, penningmeester van Trisportmsk, die als 99ste na 9u57’39 over de streep vlamde. Het was een finish zoals we er zelden één meegemaakt hebben en het werd ons duidelijk dat Erik deze wedstrijd niet alleen had afgelegd. Het toeval wilde dat we net op het juiste moment op de juiste plaats stonden toen hij samen met zijn partner de vreugde van zijn finish én het verdriet om Jurgen deelde. En daarom is dit een meer dan terechte Foto Van De Week, als eerbetoon aan Jurgen Geys en aan die straffe triatleten van Trisportmsk. En bij deze nog veel sterkte gewenst aan zijn familie, vrienden en clubleden…

De betreurde triatleet Jurgen Geys van Trisportmsk, veel te vroeg heengegaan...
De betreurde triatleet Jurgen Geys van Trisportmsk, veel te vroeg heengegaan…