Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Save the date: beleef Hawaii live mee in Sportoase
Hawaii

Save the date: beleef Hawaii live mee in Sportoase

Als je zelf op 14 oktober 2017 niet in Hawaii kan zijn, dan bieden Sportoase en 3athlon.be hét beste alternatief. Beleef het WK Ironman vanop de eerste rij, met live verslaggeving vanuit Kona via 3athlon.be, met niet alleen aandacht voor de pro’s maar ook voor de age groupers. Live verslaggeving, filmpjes, panelgesprekken, interviews… En dat allemaal in een gezellige setting. Mocht je 14 oktober nog niet in je agenda staan hebben, duidt het dan nu in het vet aan en zorg dat je er bij bent in Sportoase Leuven, op de Philipssite.

De toegang is gratis, maar je moet je wel even vooraf inschrijven op de site van Sportoase.