Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win! Exclusieve deelname aan business lunch met Sofie Goos
Nieuws

Win! Exclusieve deelname aan business lunch met Sofie Goos

Lunch Sofie Goos

Heb je altijd al eens gezellig willen lunchen met proftriatlete Sofie Goos? En heb je er altijd van gedroomd om ooit een dagje reporter te worden voor 3athlon.be? Dan bieden wij je nu éénmalig de exclusieve kans om die beide dromen in één klap waar te maken 🙂 Beantwoord onze wedstrijdvragen en neem plaats aan tafel tijdens de business lunch van Sofie Goos met haar sponsors op vrijdag 25 augustus tussen 12 en 14 uur bij Callant in Antwerpen…

Het enige wat wij van jou in return vragen, is een kort verslagje van je lunch met Sofie, waarin ze ook haar plannen voor 2018 zal toelichten. Deze exclusieve mogelijkheid wordt u aangeboden door 3athlon.be partners Callant Verzekeringen, Sportoase, Castelli en SWS Wheels, die ook partner zijn van Sofie.

Callant Sofie Goos

 

Stuur de antwoorden op volgende vragen naar wedstrijd@3athlon.be voor donderdag 24/08 om 12 u. Dan sluiten we de wedstrijd af en maken we de winnaar om 12u30 bekend. Uit de juiste antwoorden trekken wij 1 winnaar. Wie weet zit jij een dag later aan de zijde van La Goos:

1. Sofie stond afgelopen weekend op het podium in de Ironman van Kopenhagen. Maar wat was de laatste Ironman (volledige triatlon binnen het Ironman circuit) die ze won?

2. Welke volledige Challenge triatlon schreef Sofie dit jaar op haar naam?

3. Hoe heeft de fietsverzekering van Callant?

4. Welke sport beoefende Sofie voor haar triatloncarriere (een tip, ze treedt er af en toe nog op als referee)?

5. Welke 3 vestigingen van Sportoase vind je in de provincie Antwerpen?

Sportoase banner

Veel succes!