Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgian Triathlon zoekt nationale manager
Nieuws

Belgian Triathlon zoekt nationale manager

Solliciteer BTDF

Nadat een paar weken geleden de VTDL, de Vlaamse Triatlon en Duatlon Federatie, al een vacature uitzette voor een nieuwe directeur, krijgen we nu het nieuws van nog een nieuwe aanwerving, maar dan op nationaal niveau. Een ontwikkeling die aantoont dat de triatlonsport in België in de lift zit én dat de federatie een nieuwe(re) koers vaart om hier op in te spelen. Vooral het feit dat het hier gaat om de rol van een nationale manager als spil tussen de twee federaties, de atleten, sponsors en media en dat allemaal op nationaal vlak, stemt ons hoopvol.

Nog voor het eind van dit jaar wordt de VTDL omgetoverd tot Triatlon Vlaanderen. En dan bekt ‘Belgian Triathlon’ tegelijk ook meteen heel wat sexyer dan BTDF, met volgens de vacature, op 1 december van dit jaar nog een Belgian Triathlon Manager aan het hoofd die een aantal belangrijke thema’s mag oppikken. Zo vinden wij dat een nationale coördinatie en opvolging van Belgische kampioenschappen een serieuze stap in de juiste richting is. Het behartigen en opvolgen van nationale sponsoring lijkt ons ook een interessante, samen met het initiëren van nationale projecten.

De federatie lijkt dan ook vooral op zoek te zijn naar een gedreven, commercieel vaardige manager. Bij de eigenschappen die er gezocht worden zien we onder andere netwerken, dynamisch en communciatie en sociabiliteit terugkomen. 

De volledige vacature vind je op de site van de VTDL. Als je jezelf geroepen voelt om de triatlonfederatie de komende jaren mee te versterken, stuur dan je cv in voor 30 september.