Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts nodigt je uit voor de Sportoase Triathlon Night
Nieuws

Bart Aernouts nodigt je uit voor de Sportoase Triathlon Night

Op 14 oktober is er de wedstrijd der wedstrijden… de Ironman van Hawaii. Als je zelf niet in Kona kan zijn om Bart Aernouts en co aan te moedigen, dan stelt Sportoase je ‘the next best thing’ voor. En dus nodigt Bart Aernouts zelf je graag uit voor de Sportoase Triathlon Night met live coverage vanuit Kona door Hans Cleemput van 3athlon.be en Michaël Schouwaerts van Sportoase. Je kan er ook op verschillende manieren je favoriete atleet volgen, er zijn clinics en gesprekken met ervaren atleten én er is vanaf 23 uur ook een gezellige Hawaii-party. Dit alles kost je niks, het enige wat je moet doen is inschrijven op Sportoase.be

Banner_660x160px_WK_triathlon_v1